ღ Memories to Remember ღ: Raya Rumah Sis Lin

Thursday, September 29, 2011

Raya Rumah Sis Lin

Hujung mingu lepas adalah hari hujung minggu terakhir raya. Selagi raya tak habis.. selagi tu la ramai orang menjemput beraya termasuklah rumah Sis Lin. Aku pon tatau dah brapa kali Sis Lin dok tanya bila nak datang umah beraya. Kikiki! Akhirnya sabtu malam ahad tu aku nekad gak nak gi umah Sis Lin. Kang kempunan plak Sis Lin nak jumpa pengembala kambeng ni. Kahkahkahkah! Muntahhhhh!

Disebabkan kekenyangan marathon raya dari pagi, malam plak ada 3 buah rumah nak gi beraya... tu pon siap suh FIL wakilkan satu rumah.. aku dan king 2 rumah. Last rumah Sis Lin aku suh hidang air teh jek sebab tak larat dah nak makan. Kehkehkeh!

Nak pi rumah Sis Lin ni bukan la susah sangat tapi TERmasuk taman dalam taman.. ambik nko.. jauh jugak jalan padahal rumah sebelah Jusco Bukit Indah tu jek. Jenuh pusing2 lam taman. Kahkahkah!


Akhirnya sampai jugak kat umah Sis Lin. Terpegun jap tengok umah dia macam hotel nko. Dah macam upah Intertior design aku nengok tapi rupanya hubby Sis Lin ni pandai mendeco umah. Borak2 sampai terlebeh borak dah kol 1 pagi. Bukan kitaorang yang terlebeh borak tapi King ngan hb Sis Lin yang terlebeh-lebehnya berborak. Kuikuikui!

Dalam sibuk orang lelaki berborak.. kitaorang sibuk bergedik depan kamera.


Ni posing ayu tapi keayuan ditutupi dengan montot kamben.. Akekekeke!


Sis Lin ngah promote kamben comel tuu... Prottttt!! Oppss.. kamben terkentut!



Tak habis2 lagik ngan kamben comel tu. Kikikiki!

sebenarnya banyak gambar ambik tapi banyak blur... Dah lama tak guna kamera kecit, mogok letteww!!


Mekaseh Sis Lin layan kitaorang malam tu sampai rasa tanak balik dah... Akekekekkeekeke! Nanti kita gader2 lagik k...



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:41 PM
21 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter