ღ Memories to Remember ღ: Majlis Tahlil & Marhaban

Monday, September 19, 2011

Majlis Tahlil & Marhaban

Alhamdulillah... Selamat sudah buat tahlil arwah atok king dan sekali ngan Marhaban.


Ini lah menu kitaorang semalam...


Dessert2 dan kek yang sedap sponsor dari bakery2 homemade antaranya...


Tart Cheese dari Zdiniycupcakejb. Memang suka ngan shell ZZ yang cruncy ni. Slalu order shell jer kat dia ni. Hehe!


Puff cheese dari Kak Ummi Eyna. Puff inti cheese ni memang special dari Kak ummi. Slalu rasa puff biasa jer, yang cheese ni memang sedap dan kak Ummi siap bagi cupcake tuk makan sendirik.. Nanti kita update yer :D



3 jenis kek dari Kak Hamnira Delights. Ni kek marble ni antara produk popular Kak Hamnira. Suka kek marble ni, lembut jer... Orang tua2 memang suka apatah lagi orang muda cam aku ni. Ahaks!



Kek pisang pon sama macam kek marble.. lembut keknya!


dan special kek air tangan ibu Kak Hamnira, Kek buah kukus :D Besttt sangat!


Disebabkan Kakak2 yang baik hati ni sudi sponsor dessert untuk majlis kitaorang semalam. Aku juga sponsorkan tag untuk promote. Yela... yang hadir semua cikgu2 sekolah MIL dan member king, haruslah promote skali kannnn. Hehe! Tak lupa jugak angpau tag dan sticker design untuk Kakak2 yang baik hati, cantik, cun (bodek lebeh skit... hahahaha). Mekaseh banyak yang tak terhingga buat ZZ, Kak Ummi Eyna dan Kak Hamnira sudi sponsor dessert dan kek yang sedap2 tuk majlis tahlil dan marhaban semalam. Semoga Allah melimpahkan rezeki yang tak terhingga buat kalian :D aminnn ya rabb...





what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:01 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter