ღ Memories to Remember ღ: Happy Birthday AYAH bukan AHYA... Ekekekeke

Tuesday, September 27, 2011

Happy Birthday AYAH bukan AHYA... Ekekekeke

Semalam selebret besday FIL. Selebret sefamili jer... Jadi takda la wat makan2 bagai. Order cupcake Red Velvet dan puff cheese sekotak kat Ummi Eyna. Makanan sampingan Roti cecah kari daging, air longan kelapa laut dan kacang.


bdayayah


Masa aku nak cop gambar ni... aku duk gelak mengekek sorang. Apsal lah aku baru perasan Sweet 54 AYAH jadik Sweet 54 AHYA. Wakakakakakakaka! Adoiii! Padan ler MIL aku cakap ni bunyi arab. Kikikiki! Agaknya juling mata aku semalam. Tak pepasal dah jadik besday apek. Kikiki...Takpa lah.. dah selamat pon umo 54 tawon :p Cupcake wrapper dan topper design oleh taukey Little Colour Shop. Hekhekhek! Tema FIL aku ni jenuh nak pikir apa peberet FIL aku. Lelama dok pikir baru ingat FIL aku suka neskepe jadi tema kopi la kan :D


karidaging


Roti cecah kari daging... Air tangan aku. Ahaks!


longan

Longan kelapa laut madu... Pencuci mulut yang sedap dan simple! Bahan cuma 1 atau 2 tin longan (jenama hosen sedap skit) + 1 tin Kelapa laut madu (jenama hosen) + ais kiub. Masukkan semua bahan lam mangkuk besar dan kacau skit. Settle!


Ni nak cita sal virus blog plak. Sabtu lepas blog aku kena virus cinta dari CEO blog. Kalo Kak Nor tak bitau kat FB, aku pon tatau blog aku kena serang virus cinta ni. Jadi ada beberapa entry aku terpaksa close dari public sebab entry2 tersebut ada suntikan virus cinta dari CEO blog. Jadi kalo ada entry yang korank nampak sebelum ni dah takda, entry tu la yang kena virus. CEO blog dengki lettewwww sebab cintanya ditolak!! Susah jadi pengembala kamben ni. Ramai sangat peminat. Ahaks!

Aku pon tatau ler mana datang virus tu sebab 24hb dan 25hb aku langsung tak bukak blog sebab sibuk marathon jemputan raya. Sampai senak perot aku dan dapo pon coti masak. Best memang best dok Johor tapi orang yang keja yang banyak que order cam aku ni susah skit sebab asik tertangguh jek keja. Huhuhuhu! Maunya aku tak merempit nak siapkan design2 kastemer. Uwaaaaaaaaaaa helppppp!! Jadi blog ni pon sekadar marathon update jugak pastu senyap. Kalo tak terbalas komen tak terjengah memana blog, jangan majuk2... nanti kita bagi hadiah bulu kamben sorang satu. Kehkehkeh!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:50 AM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter