ღ Memories to Remember ღ: Dapat Hadiah Kukis!

Wednesday, September 21, 2011

Dapat Hadiah Kukis!

Oppss.. Sebelum tu tuan tanah nak bagik amaran gambar2 yang diupload bersaiz besar. Tuan tanah suda tukar setting yea. Jadi jangan julin mata tengok gambar2 sudah membesar... He he!

Ni cita dah basi... Bulan posa ari tu Kak Noorsha wat contest teka biskut. Masa tu saja jek jawab, kebetulan depan pc *ceh.. memang slalu depan pc pon kehkehkeh! Tak sangka aku jawab dulu dengan betul! Weeeeeee!! Dapat lah sebalang kukis raya freeeeee! Tapi hadiah dapat lambat la, seminggu raya baru dapat sebab nak tunggu tuan yang nak bagi tu datang beraya kat umah. Hehehe! Pastu datang tak roger2 awal, dapatlah cekodok geragau cicah kari daging. Kihkihkih! Geragau import dari Sabah tauuu. Hiks!


almondlondon_KakNoorsha


Almond London style baru, badam kat luar :P


almondlondon2_KakNoorsha

Jemput2.. ambik bekas kertas tu jer.. Ekekeke!

Mazola3_KakNoorsha


Dah dapat sekut Almond London, dapat plak sekut Mazola Peanut Butter. Ni kira dapat sebalang kukis, free lagi sebalang kukis. Ngeh ngeh ngeh!


Mazola2_KakNoorsha

MIL aku jek habiskan kukis ni sebab dia hantu kacang :P

Mazola1_KakNoorsha


Mekaseh banyak Kak Noorsha. 2 tahun lagi dapat lagi kukis free kan kan kan... Akekekeke! Lap u laa :D


Nota kaki kambeng: Tahun ni memang banyak dapat kukis subsidi. Mekasehh kak Noorsha, Kak Nor dan Kak Leen. Tahun depan sapa nak sponsor sekut leh isi borang. Hahahaha! Mekacehhh semuaaa! Lap u ol... *sambing flying kish


Nota kaki kambeng lagi: Sila tinggalkan komen dan komplen samada entry ini terlalu besar untuk screen monitor/laptop anda atau menyusahkan anda nak baca atau memenatkan anda nak scroll kiri ke kenan atas ke bawah.. akekekeke! Nanti aku akan setting semula... Bukan per.. sebab monitor aku ni lebar... Memang sesuai jer ngan monitor aku.. kuikuikui.. Mekaseh tinggalkan 'komplen' anda :P


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:33 AM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter