ღ Memories to Remember ღ: Bakhlava

Thursday, September 22, 2011

Bakhlava

Akhirnya terlepas ngidam aku makan bakhlava. Yo yo oo jek ngidam.. kuikuikui! Kebetulan ex-jiran aku plan nak balik Mesia. Aku sempat ler kim bakhlava air tangan pak arab :P Kat arab nak beli manisan bukan sebijik2 tapi men kilo2. Dengan konpidennya, aku kim la 2 kilo... padahal kat umah berempat jek. Tamak betol! Yang kelakarnya tu, kim dari bulan Januari tapi baru dapat makan bulan lepas. Kalo ngandung dah lama branak! Kikiki! Tapi tak kesahlah sebab tu pon bukan salah ex-jiran tapi pak arab sana yang tak kasik ex-jiran tu balik awal. Muehehehehehe! Mekaseh banyak ex-jiran, macam2 bagi rasa termasuklah kek arab, kurma fresh, buah delima dan air zam2... lap u la :D


Baklava3

Macam sarang burung pon ada.. :D

Baklava4



Sedap lemak manis...


Baklava2


Penuh dengan kekacang...

Separuh aku bagi mak aku kat Sabah, dapatlah dorang merasa air tangan pak arab :P Tapi awas!! Sapa2 yang ada kencing manis... Jangan coba2 makan banyak yeaaa!! Nanti kena poton kaki :P


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:38 AM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter