ღ Memories to Remember ღ: Teringin nak makan bukan mengidam :P

Monday, August 15, 2011

Teringin nak makan bukan mengidam :P

Update parcel yang jadi pekasam jugak. Kikikikiki! Dah lama nak update tapi entahlah, bila nak bukak blog jek lemah jek nak buat entry. Hantu MALAS mana ler yang masuk ni. Parcel ni pemberian dari Kak Noorsha.


Siap urgent tuuu... Apa la yg irgent sgt tu ekkk! :P


Yeyyy.. dapat salad bowl. Kikikiki!


Opppss.. pekasam rupanya! Pekasam Ikan Lampan. Sedappp Wooo! Jangan korank tanya ada lagi ke idak. Kalo tanya hasil pembuangan kat Indah Water tu pon dah takda kot. Hahahahaha!



dan Pulut Hitam... aa yang ni masih ada lam stor, lom sempat masak lagi. Hihihi!

Macehhh Kak Noorsha :P


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:50 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter