ღ Memories to Remember ღ: Homemade Chocolate version 2 :D

Monday, August 15, 2011

Homemade Chocolate version 2 :D

Salam Ramadhan minggu ke-3 :D Hari ni maraton nak update gambar2 yang dah lama jadi pekasam lam pc. Jadi suma gambar2 pon dah basi... Sib baik la bulan posa kan. Kalo idak, hari kena ketuk ngan kakak2 blogger.. Akekekeke!


Ni sambungan coklat homemade ari tu. Coklat ni aku buat ada filling. Filling perasa Orange Cream. Sebenarnya filling ni cair skit, sebab masa aku buat ni lampu dapo takdek. Jadi masak lam kegelapan lampu samar yang ada.. Huhuhu! Resipi untuk filling ni aku guna resipi macaron filling dari You Can Do It... At Home. Thank you so much for sharing these recipe...

Sapa2 yang rajin wat macaron tu leh tengok2 resipi filling kat SINI :D



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:40 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter