ღ Memories to Remember ღ: Homemade Chocolate & Chocolate Banana

Friday, July 8, 2011

Homemade Chocolate & Chocolate Banana

Hari ni aku tak hidang makanan basi eh :P Hari ni aku hidangkan mata korank ngan Homemade Chocolate & Chocolate Banana. Dah lama tingin nak wat homemade coklat ni tapi tak terlawat2 kedai jual barangan bakery. Busy bebeno...




Homemade Coklat inti bertih beras. Crunchy2 gitu... Tapi aku yakin coklat ni takkan habis lam masa sehari dua melainkan dihidang pada tetamu yang datang. Sapa2 nak jadik tetamu meh datang umah pastu ambik coklat lam peti sejuk sendirik eh. Kikikiki!



Banana coklat ni buat sebab pisang banyak sangat takut jadi busuk plak. Jadi celupkan coklat jer tapi aku kureng minat plak rasanya... Huhuhu! Pisang campo ekrim atau nama lain banana sepelit pon aku tak minat. Combination rasa tak menepati citarasa tekak... Sesapa yang peminat tegar banana sepelit jan marah eh. Nah ambik Chocolate banana ni. Hihihi! Mintak maaf sebab tak dapat nak jengah suma blog. Nanti free skit aku jengah.. Entah bila freenya. Huhuhu! Jangan ambik hati eh :D Rindu semuaaaa...

Buat kak Iza Daut nak update blog jiya nanti rujuk link ni yer :D



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:32 PM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter