ღ Memories to Remember ღ: Uncle Sam dengan i/c baru

Thursday, March 31, 2011

Uncle Sam dengan i/c baru


Semalam beli henpon. Henpon bau kedai ni. He He! Disebabkan kingnyer henpon rosak, aku tukar henpon baru. Erkkk! Pesal bukan king aku guna henpon baru?? Kihkihkih! Disebabkan king punya ibu jari yang besar cam kingkong (susah nak menaip). Aku la guna henpon ni dan king guna henpon SE aku. Huehuehue!

Dah lama sebenarnya tak tukar henpon ni. Walaupon ni bukan phone idaman kalbu. Phone idaman kalbu aku PUBLIC PHONE. Senang sebab masuk duit leh kol pastu dapat duit balik. Hihihi! Pandai jer aku... Aku ni seorang pengguna Pak Sony Ericsson yang tegarrr tapi kali ni, saja nak terai Uncle Sammm Android plak. Tujuan utama king ambik Uncle Sam Galaxy Ace ni sebab phone ni leh jadik modem time2 emegency. Tu menda paling utama king aku suka tambah lagi henpon ni tak mahal. Tak sampai 1k pon dan warranty 5 tawon. Jadik duit lebeh leh makan sedap!! Ohh duit aku sebelum ni banyak habis wat makan jer. He he he! Application sama jer cam Iphone dan semua totally free. Ehh suma jenama phone pon free kan? He he!

Disebabkan aku baru jer guna Uncle Sam ni, jadik aku tatau kekurangan yang tak bestnya henpon ni. Takat ni suma best jer. Kalo ada yang tak best nanti aku post kat sini.

Dan semalam jugak i/c baru aku pon dah siap! Sudah jadik warga Johor! Miahahaha! Walaupon i/c aku Johor tapi loghat aku tetap ada pekat Sabah jugak. MIL asik suh aku blaja cakap semenanjung jer. Macam mana aku nak belajar kalo king aku sendirik cakap Sabah ngan aku. Ohh! King aku tere cakap Sabah tauu! Sabah bukan slang INDONG yaa...

Oh ya.. Untuk warga Johor, kalo nak wat i/c baik buat kat Pontian jer sebab kurang orang dan cepat jerrr. Kitaorang buat i/c sebelum gi Sabah hari tu. Dan semalam jugak aku telah mendaftar sebagai PENGUNDI! Bangga li jap... He he he! Aku ngah pikir nak pangkah apa nanti ya? Robert Pattinson or Jang Guen Suk?? Hekhekhek!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 4:01 PM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter