ღ Memories to Remember ღ: Pesta Layang-layang

Monday, February 28, 2011

Pesta Layang-layang

Gambar Pesta Layang2 2 minggu lepas... Huhuhu! Dah basi... Aku dah lama tak pegi Pesta Layang2 ni. Ni kali kedua seumur hidop aku gi tengok. 1st time gi sepolo tawon lepas. Ni baru dapat gi sebab slalunya asik terlepas jek. Time kitaorang gi panas terik pastu awan mendung nak hujan dan hujan...


Time ni memang panas giler tapi awan dah gelap.


awan dan mula gelap...



Sapa2 nak join men layang2 pon boleh beli layang2 kat sini.


Layang2 sotong dari korea dan layang2 Malaysia



Negara2 yang join pertandingan Layang2



Macam2 gerai ada...



Macam2 kacang pon adaaa


Abang bola sempat ajer nak peace. Popular kejab abang bola ni. Sapa2 berminat boleh gi kedai bola. Kehkehkeh!



Kejab hujan kejab benti kejab hujan...


Tu biawak ke boya ke cicak ker aku tak pasti.... yang pasti ia sudah terlentang. Hehehe!



Ni tatau amenda...








Dora the Explorer!!




Cupid yang nampak totttttttt :P


tak puas ati, apsal lembu jek ada tapi kambeng takdek?? Whyyy?? Whyyyy??



Layang2 ekor panjang tu layang2 paling bising kat situ sebab layang2 yang kuarkan bunyi bila terbang.



Teddy bear, Ikan jerung, kura2... aku pastikan next time aku gi ada kambeng plak. Akekekekke!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:33 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter