ღ Memories to Remember ღ: Parcel dari Kastemer

Monday, December 6, 2010

Parcel dari Kastemer

Hari ni aku tersengih sampai telinga... Kenapa?? Sal MAMAMAS74 ker? Kihkihkih! Sian MAMAMAS74... tak habis cita sal dia jer :P

Hari ni aku terima parcel dari salah seorang kastemer aku nama dia PEYA. Camna nak sebot nama dia ni? Senang jekkk... Peiiiiiiiiiiiiii yaaaaaa... Tul kan Peya? Akekekekkee!


Aku tak pasan pon posmen datang. Tiba2 jek king aku hulur parcel ni tadik...

Apa benda kat dalam??

Lembut diluar lembut didalam... kehkehkeh!

Kat borang parcel tu tulis BAG.

Ohhh! Bag...

Ya bag lerr...

nak tengok bag tu rupa camna??

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa...........


Kambenggggggggggggggggg!!! Muahahahaha! Skali lagik aku dapat kambeng. Sebelum ni dapat frame kambeng. Kali ni dapat beg kambeng!

Rasa excited plak dapat beg kambeng!

Ohhh sungguh comel kannnn! Aku lom ada baby lagik nak suh pakaikan beg kambeng ni. Kalo aku pakai, agak2 orang tengok aku ker orang tengok kambeng aku ni? Muakakakkakaa!



Mbekkkkkkk!! Akekekeke... Mekasehh Peya kasik aku kamben yang cumil ni. Kalo korank berkenan ngan kamben Peya ni. Leh beli kat Kedai Peya. Siap ada kamben kaler PINK tauuuu! Nasib baik aku bukan peminat tegar kaler fink. Kalo idak, beli gak lagik satu. Muekekekekeke!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 4:07 PM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter