ღ Memories to Remember ღ: Entry Last 2010

Friday, December 31, 2010

Entry Last 2010

Curik masa sapu umah aku ni. Bukan curik tulang yerr... Ngeh ngeh ngeh! Ni update aku yang last tuk tahun 2010 dan aku mesti update hujung tawon sebab nak wish besday king aku kat blog. Walaupon king aku tak baca blog aku ni. Muehehehe!

Hari ni king jadik besday boy. Ya! Besday boy adalah hujung tawon. Patut kena baling telor tak ni? Hehe! Aku memang tak sempat la nak wat kek sebab que order dah panjang. Jadik penat nak siapkan order, rezki Alhamdulillah...




Kek ni aku order kat Kak Leen. Emergency order la ni. Sian Kak Leen, dah la order lambat pastu nak kek tadak lam list. Terus rasa serba salah. Hehe! Aku order Kek Keladi/Yam, rasa macam lama tak makan. Mekasehhh sangat kat Kak Leen. Macehhhh Kakkk dan macehhh tuk en.hb Kak Leen tolon delivery sampai umah. Huhuhu! 1st time buat kek yam tuk jiya... menjadik! Cuma kurang manis jer. Tu sib baik kitaorang tak brapa suka manis sangat. Manis2 buah gitu.... Perfect! Tu bagi aku la tapi orang lam umah pon tak komplen pon. Suma kata sedap! Ni kes suma dah boring asik makan kek cekelat :P




Ahh... jangan tengok deco aku kat atas tu. Hahahahaha! Aku tabur gula tuk wat happy besday... Hihi! Tapi King sangat terkejut oke nampak kek walaupon aku asik cakap tiup lilin kat puding jer sebab aku wat puding buah jer ari ni.




Kek Keladi/Yam. Lam gambar ni tinggal suku.. Lam esbok tinggal separuh. Sapa nak tumpang makan separuh lagik meh datang umah bawak piring memasing. Hehehehe!



Ni lak kek besday MIL aku yang sambut besday jumaat minggu lepas. Sambut besday FIL skali bulan 9 hari tu. Lama giler bulan 9, baru nak sambut bulan 12. Jimattttt! Ahehehe!

Untuk entry terakhir tahun 2010 ni. Aku nak ambik kesempatan lam kesempitan nak ucapkan Selamat menyambut Tahun 2011 esok dan Selamat Jalan Romeo 2010. Ahehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 7:21 PM
6 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter