ღ Memories to Remember ღ: Suda boleh tengok posting2 lamaaaaa

Monday, November 15, 2010

Suda boleh tengok posting2 lamaaaaa


Aku dah tambah button Newer Post & Older Post. Sebelum ni ada sorang blogger, aku lupa plak namanya sebab dah lama dia tegur benda ni. Dia tak dapat baca entry2 yang lama. Dalam rekod2 kat "once upon a time" kat sidebar tu pon tak memaparkan semua koleksi2 entry lama. Hanya sesetengah saja dipaparkan. Jadik Aku tambah anak panah "newer post" ngan anak panah "older post" ni leh la mengurang kekecewaan anda.. kikikiki! Cuma penat la kan nak klik2 ke posting2 yang lama. Takpa la.. Senaman Jari jemari anda itu baik untuk kesihatan. Muekekeke! Pasni nak letak label plak bagik setiap entry. Entah bila aku nak wat. Entry sendirik pon dah tak ter'label'.

Oya... Ni aku guna classic template. Jadik jangan ler tanya aku coding untuk template baru korank. Aku tak mahir lagik coding2 baru :P Aku cuma guna template baru kat Littlecolourshop ngan E.zi Photography jek. Aku rasa cam nak tukar jugak classic template ke template baru sebab lebih mudah kannn. Macam sedey jek nak buang template ni. Nanti la aku pikir. Kuikuikui!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:42 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter