ღ Memories to Remember ღ: Salam Aidiladha

Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidiladha


Salam Aidiladha buat semua...
Cumil dok gambar kambeng di atas? Kikiki!
Kartun tu bukan aku yang wat, aku design kad jer...
Aku tadak masa nak lukis kartun tuk diri sendirik. Huhuhu!
Entah pesal raya haji ni mood raya macam tak meriah plak.
Mebi sebab aku sibuk wat cop kut. Huhu!
Jadik sok MIL aku rancang nak wat soto jek.
Nak wat ketupat pon malas,
walaupon aku terasa nak makan ketupat palas sekarang ni...
Ohh ketupat palas...



Kalo sesapa berminat ngan kad ni.. boleh ambik kad kosong di bawah ni tanpa link. Jadik korank letak la link sendirik yer...




what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:56 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter