ღ Memories to Remember ღ: Dari Sarawak

Wednesday, October 27, 2010

Dari Sarawak

6 hari ni tak dapat nak update blog *ceaaa.. macam ler slalu update.. Huhuhu. Tak dapat update blog sebab atok King tak brapa sehat. Malam rabu dapat panggilan emergency dari Kota Tinggi, atok terpaksa masuk spital. 2 hari atok kat spital... Ohh... Atok tu nama panggilan nenek King. Walaupon pompan tapi dipanggil Atok.

Hari Jumaat plak dapat panggilan lagi atok dah lemah. Kitaorang gi ke Kota Tinggi lagik. Stay lagik 3 hari... Nampak atok dah uzur sangat. Sebelum bertolak ke Johor hari ahad tu , nampak atok dah sehat sket. Dalam kebizian tu jugak dapat parcel dari orang Sarawak kitak. Hehehe!


Parcel dari makyung


Aku dapat kambengggg!! Miahahahaha! Aku kompem Hasue sure sengih2 masa ambik frame kambeng ni... Sure tersengih2 ingat aku kan kan kan...


Dapat dompet dari Sarawak jugak dan lonceng. Ada ker patut makyung ni suh aku pakai lonceng ni. Ingat aku kambeng apa? Aku pengembala kambeng yer bukan kambeng. Lonceng2 ni Hasue belikan tuk anak kucen kat umah aku ni. Teddy kata macehhh makcik Hasue.. Hehe!


Gula2 pedas Sarawak dan magnet. Aku tak rasa lagik gula2 pedas ni. Sedap ker Hasue? Kikikiki! MIL aku jek makan gula2 ni. Macehhh Hasue pemberian yang amat banyak ni. Sok2 kim la orang Sarawak plak. Muehehehee!





what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:19 AM
12 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter