ღ Memories to Remember ღ: Adib's Kitchen

Monday, October 18, 2010

Adib's Kitchen

Ni gambar 2 minggu lepas... Muehehehe! Kebetulan masa tu aku dan king nak ke bandar jadik singgah kejab ke Danga City Mall atau dulu dikenali sebagai Best World. Masa awal Danga City ni dibuka masih lom banyak kedai lagik. Sekarang ni dah banyak kedai2 komputer kat sini macam Landmark. Dah sesambil singgah cuci mata, kitaorang makan kat kedai makan tingkat bawah skali.


Banyak2 gerai, 1st gerai aku nak test gerai Adib's Kitchen ni. Tekak nak makan western ajer...


Antara gerai2 lain kat sini...


Jus Lemon Free ... Air free pilihan lain air sirap. Hihi!


Chicken Grill Blackpaper aku punya...


Sirlion Steak Blackpaper King punya... Aku tak brapa minat Sirlion ni sebab ada bau skit berbanding rib-eye.


Ni air yogurt mango pearl... Alaa budak cina tu promote aku. Kesian kan.. aku order jer la... Asal halal bukan halalam... Muehehehe!


Kedai minuman tu depan jer...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:32 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter