ღ Memories to Remember ღ: Selamat Hari Rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


Wahhh... suma dah tayang kad raya. Aku baru nak tayang kad raya. Ni kira kad emergency sebab wat simple2 jek asal ada. Muehehehe! Jap jap..nak wat ucapan skit. Ehem2... Tuan umah nak ambik kesempatan nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua kakak2, makcik2, pakcik2, abang2, adik2, nenek2, ayam, kambing, itik... Hihi! Kalo ada terkasar bahasa, terlebeh gurau yang menyakitkan hati atau termengumpat harap dimaafkan dari hujung rambut ke hujung kaki. Jangan ambik ati ya! Mana2 yang termakan terminum kat memana rumah tu... muehehehe. Mintak halal donya akhirat... Semoga Hari Raya tahun ni membawa seribu kenangan dan keberkatan buat kita semua. Sapa2 yang nak gi kutip duit raya tu, jan lupa ajak aku... Aku dah siap tabung ayam ni. Akekekekkeke!


Insya Allah kalo sempat nanti kita kutip kad raya ya...


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 4:26 PM
6 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter