ღ Memories to Remember ღ: Kontes Little Colour Shop

Friday, August 6, 2010

Kontes Little Colour Shop

Ni aku kopipes entry dari blog Little Colour Shop. Kontes Cabutan Bertuah Selama 5 hari sahaja... terbuka kepada kakak, adik, abang, pakcik makcik, atok nenek, kambeng2 kat kampung... boleh join kontes ni. Bagi sapa2 yang sudi... tiada paksaan *tak baekk tau paksa2 orang :P

Cabutan Bertuah 5 Hari!!


Sempena Ramadhan yang bakal tiba ni... Little Colour Shop nak wat Lucky Draw selama 5 hari saja. Bermula pada 6hb ogos jam 1.00 pagi sehingga 10hb ogos jam 1.00 petang (tamat).

Hanya 4 orang pemenang saja akan dipilih sebab hadiah ada 4 jek.

Setiap sorang akan menerima hadiah berupa "seketol" kartun dak pompan kiut montel chubby molat.... muehehehe!


Dan kad ramadhan yang dah siap design macam kat bawah ni....



Syarat2nya mudah sajok:

1. Linkkan blog ini ke blog korank... boleh pilih samada nak link gambar seperti...




atau





atau

Littlecolourshop (Tulisan sahaja)

2. Entrykan contest ini dan tagkan 3 geng kamceng tak kamceng korank :P
3. Tinggalkan link kontes korank kat komen entry ni yer... senang aku nak terjah! (cbox tidak akan dilayan, makcik penin tengok cbox banyak iklan :P)
4. Siapkan slogan "saya suka kambeng sebab..." <-- nak wat tanak wat pon boleh... Aiman tak kesah (bukan nama sebenar :P) *apa kena mengena slogan kambeng ngan littlecolourshop?? Kikikiki!
Terima Kasih yang menjoin kontes tak seberapa ni...





what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:20 AM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter