ღ Memories to Remember ღ: Kek lapis Coklat & Kek Lapis Strawbery

Tuesday, August 24, 2010

Kek lapis Coklat & Kek Lapis Strawbery



Korank caya tak aku yang wat kek lapis ni? Caya tak? Caya? Cuba tenung kek lapis ni lelama tapi jan la sampai air liur leleh plak. Kikikiki! Mekaseh kerana tidak percaya aku wat kek lapis ni. Kuikuikui! memang aku tak wat pon. Ni kek lapis aku wat kat kedai. Hahahaha! Tetiba teringin nak makan kek lapis made in Sarawak, dapat makan kek lapis made in Johor pon boleh la. Lagik satu aku teringin nak makan benji roll. Benji or banji? ker banjir? Akekekeke! Mil aku reti wat benji roll tapi sejak aku jadik anak antu MIL aku 3 tahun lepas tak penah makan benji roll buatan MIL aku. Sedey kan.. *usap2 air mata ngan kain lap. Aku ingat nak beli banjirrr roll tapi nak order sekarang kompem tidak diterima lagik. Huhuhu! Terpaksala pospon nak makan benji roll.


Nota Kaki Kambeng: Pala dah ingat nak balik... Muehehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:58 PM
12 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter