ღ Memories to Remember ღ: Akhirnya... Dia Menjadi Milikkuu.. Part 2... Hehehe!

Saturday, August 28, 2010

Akhirnya... Dia Menjadi Milikkuu.. Part 2... Hehehe!



Lalalalala~ Apa kebendanya tu??


Hokhokhok!


Kecit jek.. Dah nama Mac Mini takkan beso kan. Hihi!


Cumil....


Tadaaaaaaa....


Akhirnya... Dia Menjadi Milikkuu..

Sambungan Akhirnya... Dia Menjadi Milikkuu.. yang lepas *pandai2 ja aku wat part 2. Kehkehkeh! Sebelum ni, King memang bagik aku pilihan samada nak DSLR atau MAC *bukan mac cosmetic yer. Hati memang nak DSLR lu, king plak nak beli Mac lu tapi tak sangka kitaorang TERbeli DSLR lu. Muehehehe!

Minggu lepas, king cadang nak beli Mac. Mana nak cekau duit ni?? Huhuhu! Alhamdulillah, ada gak rezki lebeh nak beli Mac. King ambik keputusan beli Mac Mini jek.

Sebelum ni aku guna Mac jugak tapi bukan macintouch tapi hackintouch. King yang watkan tuk aku... Masa ni lom ada budget nak beli Mac lagik :P


Ni la Hackintouch aku. Muehehehehe! Pc ni ada 2 window. Satu mac dan satu window 7 tapi aku jarang guna window 7 sebab lebeh suka guna mac. Yela... Apa2 hal kena virus window microsoft, mac lebeh selamat dari virus2 cinta itu.. :P Walaupon mac ada gak virus tapi sangat kurang.

DSLR dah ada.. MAC pon dah ada. Apa lagik aku nak? Jap aku nak pikir... Muehehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:11 PM
6 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter