ღ Memories to Remember ღ: 2 Tahun la...

Wednesday, August 4, 2010

2 Tahun la...


Pejam celik pejam celik dah 2 tawon usia blog aku ni. 14sept dilahirkan pada 4hb ogos 2008 pada jam 11.43 malam. Berjantinakan perempuan. Akekekeke! 14sept diambil sempena besday aku 14 september. Tatau nak letak nama apa, jadik bantai jek letak 14sept. Dulu blog ni dibina saja suka2... Terlebeh masa lapang. Sekarang ni dah kurang masa lapang. Almaklumlah... Dah ada bisnes kecil online. Jadik nak update blog pon agak jarang2. Kalo update blog pon asik merempit ajek sebab nak kejar masa. Mekaseh member2 blog dan pengujung2 setia dan tak setia... Mekaseh pada yang tinggalkan komen kat cbox atau kat entry. Mekaseh gak pada follower2 yang sudi follower blog tak cukup lektrik ni (gelap jek manjang... entah bila nak ada karan). Kepada pengunjung tapi tak tinggal jejak pon mekaseh jugak. Mekasehhh makcik, pakcik, nenek, atok , kamben ayam itik yang sudi jeling2 blog ni. Macam bagik ucapan tuk grammy award la pulok! Hikhikhik! Mekasehhh sumaa!! Akhir kata "Selamat Ulang Tahun Blog 14sept yang ke-2".

Kad besday yang ke 2 tahun tuk korank...

Download Birthday Card

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:00 AM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter