ღ Memories to Remember ღ: Semalam...

Monday, July 5, 2010

Semalam...

Semalam pi Simpang Renggam hantar printer dan laptop clien king. Aku sebagai bodyguard king kena la ikut kan. Jadik bodyguard pon best gak. Pengangkutan sapotttt, makanan sapotttt, minuman sapotttt, duduk plak sebelah driver, boleh membuta dalam perjalanan... Baekkkk punya bodyguard. Kehkehkeh!



Motip gambar kasut?? Akekekekeke! Ni terlebeh keja sampai kasut skola anak klien pon aku gambar.



Sambil tunggu king tu ngajar, aku melantak lu tanpa malu2 kamben idangan yang klien king order. Makan freee wehhh!! Freeeeeeee!! Kecohhhh!! Hehehehe!


Basahkan tekak anda ngan FRESH ORANGE... Sluuurpppp!! Arghh... Legaa!

Lepas king pasang printer dan ngajar klien, kitaorang ke Jusco Bukit Indah beli hadiah untuk member king yang baru 3 hari jadik pengantin baru. Majlis nikah dorang 2 hari lepas kitaorang tak dapat pegi sebab sibuk ngan orang nak pasang singki dan rak stor. Petang plak orang datang bawak laptop sampai ke malam. Sampai king mengadap 7 laptop! Gila kuasa betoi! Hehe!

Pas jek beli hadiah, kitaorang pon serbu ler rumah pengantin. Borak punya borak, balik kol 11 lebeh malam. Sempat la bini pengantin tu cakap kat aku " Jom lumba sapa dulu (anak)". Aikkk! Aku pon cakap la "tanak la berlumba, rezeki lelain". Ada ker patut ajak aku berlumba wat anak? Aku tak paham sikap sesetengah pengantin baru suka no berlumba2 wat anak. Kekadang ada jugak orang cakap kat aku "cecepat ler wat anak". Oiii! Kalo la buat anak tu macam petik jari. Dah lama aku petik jari sepolo kali tauu! Hahh! Sepolo kali petik, sepolo la anak kuar! Boleh wat backup pemain bola tuk World Cup akan datang. Cyet! Jangan sampai sok, anak berderet tak terbela.



Akhir kata... layan bokeh lu. Hehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:32 PM
5 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter