ღ Memories to Remember ღ: Sudah 3 tawon

Tuesday, June 1, 2010

Sudah 3 tawon


Gambar recycle tahun lepas punya. hehehe!


Hepi enibeseri seri yang ke 3 tawonn...
Semoga jodoh berpanjang dan bahagia donya akhirat *doa stended
Tu jer la... Hehehe!
Nak berjiwang2 bukan king aku baca pon *ntah brapa kali ulang dah ni.. hihihi
Sat gi aku nak berjiwang lam SMS jek walaupon kat sebelah...
Gi main jejauh... nyebokk! Hihihi!


Nota: Dah slamat pindah umah baru tapi ngah bengang line streamyx takdok lagik. Jadik guna 3G-string yang cam lembabun tu. Rindu nak merempit blog ni. Arghh!

Mekaseh yang tinggalkan message kat cbox dan comment kat entry 14sept dan Littlecolourshop. Terima kasih jugak yang merindui aku... ewahhh! Prasan habis ni... teringat iklan Follow Me "Aku merinduimu..." Hehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:23 AM
12 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter