ღ Memories to Remember ღ: Sambal Tempe

Sunday, June 20, 2010

Sambal Tempe



Sambal Tempe made in Johor. Ahehehe! Testing ngan kamera yang dah bau kamben... Tetiba sambal tempe aku jadik cung plak *prasan! Memberi semangat kepada yang belum memiliki kamera dlsr ni. Hikhikhik! Dah dapat kamera idaman, sekarang ni problemnya mata kiri aku dah cecah 100! Uwaaaaaaa!! Mata kiri tu la aku wat fokus ambik gambar. Mata aku ni dah lama rabun cuma tak pakai spek jek sebab aku masih nampak. Tulisan kecil2 dari jauh jek aku kureng nampak. Tambah lagik aku silau ngan lampu keta time malam sebab tu aku jarang driving waktu malam. King dah bising suh makan sayo bebanyak. Sob sob sob... Terpaksalah aku menelan sayur sebanyak yang mungkin. Mampukah aku?? Macam fear factor plak! Padahal makan sayo jek. Kehkehkeh! *liat makan sayur



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:40 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter