ღ Memories to Remember ღ: Muffin Choc Chip

Sunday, June 27, 2010

Muffin Choc Chip


Ikaaaaaaa... Ari ni aku tak masak. Caya dokkk? Cayalah... Cayalah...! Ahehehe! Weken macam biasa aku tolon MIL aku masak jek. Menu hari ni aku apdet sok ja la. Akekekeke! Hahhh... mapin ni bukan aku yang wat, bukan jugak MIL aku yang wat dan bukan jugak FIL yang wat apatah lagik King. Mapin coklat ni, Kak Leen yang wat. Hari tu aku ada wat order, skali skola MIL aku plak poton que. Huhh! Tak aci betol! Nasib baik la Kak Leen pandai memujuk kan. Terus blanja aku makan mapin ngan ciskek. Hah! Ciskek korank jan tanyalah mana gambo. Aku dah simpan separuh backup model aku tuh kat peti sejuk. Alih2 dah ilang.... King bedal! Hihihi!


Mapin coklat ni sedappp tauu! *bodek... Akekekekeke! Tak caya ker?? Betut sedapp! *bodek lagik! Korank kena terai mapin ni dan paling best ciskek. Aiyooo! sampai menjilat jari kaki. Uhhh.. dia punya bodek... leh dapat lagik ka mapin free pasni. Hikhikhik!!


Kandid Kamera: Turun naik tangga terus rembat pokok hiasan MIL tuk jadik model... penjimatan disini. Kikikiki!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:58 PM
6 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter