ღ Memories to Remember ღ: Jumpa Member Multiply

Sunday, June 13, 2010

Jumpa Member Multiply

Semalam plan gi jumpa member lama kat multiply. 3 Tahun kenal tapi lom penah jumpa lagik. Ni geng2 ngan kembar siamang tu ler. Kebetulan member ni nak tun JB gi tengok sepupunya kawen. Jadik dah alang2 sampai Johor, bleh la jumpa kan... Pas maghrib terus gi Tune Hotel jemput dorang ni. Tatau nak ajak makan kat mana.. king suggest bawak gi ZZ Restoran. Alaa... yang fofular ngan mee rebus tulang tu hahh!



Laki Bini posing ngan mee rebus tulang... Tu muka kontrol2 jek tu. Pastu hirup tulang x hengat donya... Hahahahaha! Sedapkan Pet... Si Minah sorang tu plak tak makan kambing. Wohooo! Rugiii nkoo Helda tak makan kambeng. Leh nanduk memalam. Hahahaha! Si Pet plak jan cakap la... Pinggan tinggal tulang, sudu dan garfu jek. Sedap sangat la tuu! Hikhikhik!


Pas makan kitaorang gi Danga Bay. Dah lama aku tak pegi Danga Bay ni. Tuk tahun ni, ni 1st time la gi Danga Bay.


Posing sat kat traffic light train ni. Topeng tamo tinggal oke... Hahahahahaha!


Zoo kat Danga Bay... sapa2 tak penah masuk Zoo leh la singgah Zoo mini ni. Laaa.. awek mana lak aku ambik gambar tu... Hiks!


Jangan lupa naik ni tauuu!! Aku sekali jek nek menda ni. Aku nek jek menda alah ni terus rasa nak kayuh lelaju jek sebab nak sampai penghujung... Gayatttt!! Tu pertama dan terakhir la aku nek... Tak hingin aku nak nek lagik. Huh!


Member ni kim salam.... Akekekkekee! Kiut kan...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 2:11 PM
5 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter