ღ Memories to Remember ღ: Akhirnya... Dia menjadi Milikkuu...

Saturday, June 19, 2010

Akhirnya... Dia menjadi Milikkuu...


Lalalalala... Sekian lama mengidam benda ni. Akhirnya menjadi milikku juaa.. ewahhh! Tahniahhh! Tahniahhh! Akekekekkee! Uihhh dah lama mengidam DLSR walaupon yang aku dapat ni bukan D300. Tak cukup budget. Kang beli gak kompem makan megi pastu. Kikikiki! Ari tu nampak kat blog Halen, geram jek aku. Saja jek nko Halen yer.. Hehe! Aku memang nak beli kamera DSLR sebelom aku nak balik Sabah sebab aku cuti lama kat Sabah raya nanti. Leh la aku gambar kamben, itik, ayam aku... Hehehehe!

Lama jugak king aku servay kat internet sal kamera DLSR tuk aku ni termasuk lens bagai. Yala, nak beli yang terbaik tuk Queen dia ni. Mekasehhhh KingKONG... Ahehehehe! King tak beli D90 set kit ngan lens yang diberi tu. Kitaorang beli D90 body saja dan beli lens lain. Lens ni boleh tahan gak reganya, hampir sama ngan rega body D90 tu. Nyaris dapat diskaun... Jimattttt! Hihihi!

Ni la hasil test kamera baru bau kedaii tuuu.. Kikikiki!








what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:31 AM
12 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter