ღ Memories to Remember ღ: Aimmmbekkkk.... Hehehe!

Saturday, June 12, 2010

Aimmmbekkkk.... Hehehe!


Meh2 layan cicak jap. Akekekekeke! Dah lama tak update blog terpaksa interprem cicak ni jap. Baru nak sambut enibeseri ari tu tetiba tak sehat. Tak pepasal dapat hadiah demam. Huhuhu! Terima kasih yang wish enibeseri aku ari tu dan AMIN setiap doa korank.

Kemalasan nak update bukan jek sal demam tapi sal aku masih guna berukband adik bradik ngan beruk mak yeh. Akekekeke! Setelah hampir sebulan barulah streamyx ada kat umah ni Lega skit la aku, boleh la memecut tahap maksima bila nak merempit blog nanti. Kehkehkeh!

Err... Ada ker rindu ngan pengembala kambeng ni? Huehuehue...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:44 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter