ღ Memories to Remember ღ: Melantak ajer...

Wednesday, April 7, 2010

Melantak ajer...

Hari kedua kat KL tadak apa nak crita sangat. Hari ahad tu aku keje melantak ajek dari pagi ke malam. Akekekeke!

Pagi² sure la gi melantak brekpas kat hotel kan. Dah hotel kasik makan free, takkan nak tolak. Kihkihkih! Lepas tu kitaorang ke Ikea kejab servay apa yang patut. Lenguh jugak ler kaki aku berjalan kat Ikea tu.



Lepas ke Ikea terus ke gerai² bersebelahan carik makan plak. Singgah kat Popilla...


Aku order Taco Beef jek... Sedap la jugak....


Dah mentekedarah sambung berjalan lagik. Dah puas round² terus balik hotel men pesbuk. Kakakakaka! Last² men game sampai tetido. Asal jek aku masuk hotel, bantal hotel tu macam memanggil² suh tido... Masuk hotel jek sure ngantuk. Apa hantu tido jek duk situ. Hisk!!

Belah malam lak kitaorang dinner kat Paddington House of Pancakes. Duk tunggu kembar aku tak sampai
² dari kampong sebab sibuk gambar kerbau tepi jalan. Ada ka patut??? Jadik kensel nak jumpa malam tu...

Sebelom nak balik hotel sempat singgah Cupcake Chic. Perot buaya betul... Hehe!


Aku ambik Othello ngan Black Forest jek. Antara dua ni aku suka Black Forest sebab toppingnya tak manis sangat macam Othello tu.


Happy ending tuk hari ahad tu.. Aku tido dalam kekenyangan. Kakakakakakaka! Adehh... Sambung sok lagik la...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:04 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter