ღ Memories to Remember ღ: Ani Sup Utara

Friday, April 16, 2010

Ani Sup Utara

Ni kisah 5 hari lepas... Menu dah basi ni. Cuci2 mata jek la ek.... Hari Isnin tu lepas kitaorang antar MIL aku gi skola , kitaorang singgah makan kat Restoran Ani Sup Utara ni. Restoran ni memang dah lama masuk buku list restoran aku. Wahhhh!! Siap buku list restoran lagi tu. Kikikiki! Sebelum ni ternampak kat blog Kak Leen gi makan2 kat restoran Ani Sup Utara. Hari tu baru sampai seru nak mengetest restoran ni.


Restoran Ani Sup Utara Taman U blakang Bank Rakyat. Masa kitaorang datang ni dah jam 11 malam lebeh kot... Kosong jek tadak orang. Tak pasti lak restoran ni tutup kol brapa...


Aku order air laici kong sambil layan citer Wong Fei Hong. Hihihi!


Aku ngan king ambik SET sup daging. Menu set ni siap ngan nasik, telur masin, timun dan sambal blacan.


Ni sup daging... Hishh.. Apsal berbuih2 sup aku ni... Huhuhu! Rasa? Oklah la.. tadak spesial sangat. Macam sup biasa mak aku wat kat umah. Huehuehue! Kalo sapa2 malas masak sup bleh la datang kat Ani Sup Utara ni.


Ni plak FIL ngan kawan FIL nyer order, sup gearbox. Gila besar gearbox ni, terkejut jap aku masa pelayan restoran tu antar. Korank nak order sup gearbox ni aku rasa 1 mangkuk cukup tuk 2 orang tapi kalo perot gajah leh la sorang makan. Lepas makan leh la letak tulang tu kat muzium. Akekekekeke!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:44 AM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter