ღ Memories to Remember ღ: Busy Mood

Tuesday, March 23, 2010

Busy Mood

Jap² nak kutip taik idong bersepah ni. Hiskkkk!! Taik idong sapa la tercicir kat umah aku ni. Sapa² terasa taik idong dia tercicir kat sini tolon kutip plisss... Hehe! Ada ker yang rindu aku ni?? Chewahhh! Baru 5 hari tak update. Kehkehkeh! Tuan umah ni tersangat la busynya dengan urusan luar 2-3 menjak ni. Bila sampai umah plak sambung wat cop jempol plak. Lom berkesempatan nak update blog sendirik. Kalo update pon, update watermark yang dah siap pastu sambung plak wat watermark. Jadik berkejar² gak la ni, macam kejar kamben gitu... Ekekekekeke!

Selama kebizian tak hengat tu.... *Eleh.. macam la busy sangat. Kikikiki! Ya betul busyyy.. sempat men FV pesbuk pon pas tengah malam sambil merelaxkan otak. Sian kan.. Akekekekkekekekeke! Ok sambung ayat tadik.. selama kebizian tak hengat tu sempat gak la aku soping sehelai baju online. korank tengok la... Nak soping pon terpaksa online. Hihihi!


Ni la baju yang aku berkenan sangat. Baju ala² Bella lam new moon tu.. Eh ye ker?? Pengaruh muvi betol! Kehkehkeh!


Tadaaaaa... Tadik baru sampai. Masih bau kedai lagik ni... bukan bau kamben tauu! Sepak kangg! Hihi!

Sambung wat cop jempol jap sambil skodeng dapo² yang dekat... :P


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:18 PM
5 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter