ღ Memories to Remember ღ: Meraban Ke Ayer Hitam

Wednesday, February 3, 2010

Meraban Ke Ayer Hitam

Hari ahad lepas, kebetulan anta sepupu king gi Pontian pastu meraban gi Ayer Hitam. Saja jer king bawak jenjalan. Asalnya nak gi BP, kot² leh terjah umah Kak Anawahid tapi terpaksa ubah plan sebab tetiba jek MIL nak ikot la pulok! Bukan aku tak sudi bawak MIL gi terjah umah Kak Ana yer... Takot MIL over melayan dari Tuan Umah. Kang Tuan umah lak penin. Wakakakaka! Almaklumlah, MIL aku ni terlebeh peramah orangnya sampai aku pon tak sempat nak borak ngan member aku sendirik. Hehe! Jadik len kali la yer Kak Ana.

Kitaorang tak lama pon kat Air Hitam ni. Adalah sejam lebeh gitu sebab king plak ada appointment belah malamnya plak. Jadik korank layan gambar jer la yerr...


Lelong! Lelong! Lelong! Ada yang berminat nak beli spiderman?? Nyaris bukan otomen... Hehehe!


Kalo lapo, Mawi ada kat sebelah... Hehehe! Bagik aku Marrybrown tak brapa sedap sangat pon... Sapa rasa marrybrown tu sedap?? Meh sini aku nak lepuk paler Mawi.


Cuci mata tengok barang hiasan...


Kedai ni banyak barang hiasan lelawa... Nasib baik tak bawak duit banyak. Ngee!


Singgah beli kerepek sebelom balik... Ada sesapa nak kim?? Kimmm salammmm laaaaaaaa. Akekeke!


Ni jer yang kitaorang beli. MIL aku sempat beli pasu hiasan untuk skola...


Kitaorang cuma rembat tudung saji ala citer P.Ramlee... Klasik tuuhh!


Tempat duduk 2 dalam 1.. Omputih kata 2 in 1!


Senang aku nak sumbat barang king dalam ni. Nyemak mata aku jek. Hehehe!


Dannn kipasss satayyyy!! Model kipas malu nak tunjuk muka.... Kihkihkih!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 5:54 PM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter