ღ Memories to Remember ღ: Cupcake

Wednesday, February 17, 2010

Cupcake

Tengah² syok tido dengar bunyi henset aku menyanyi.
Bila tengok nama "Ain Mak Wan".
Aku tak angkat lagik sebab ngah mamai beradu mimpi. Kikiki..
Pastu aku segar²kan mata... merdukan sora *kononnya tanak ain cam aku ngah tido
Tekan nama "Ain Mak Wan"

"Hellooo... Samekom.." *Dia plak bagik salam dulu... Huhuhu

"Hello... Walaikumsalam..." *ngah kontrol sora ni

"Ngah tido ker??" *alamak!! Kantoi lak sora aku baru bangun tido... Kikiki!

"Hehehehe.. A'ah"

"Ada kat umah?"


"Ada... napa? Nak anta makanan ker? hehehe!" *amboii tau jek aku orang nak anta makanan. Akekekeke

"Takderlah.. saja nak jenjalan gi umah" *kompiden jer la aku percaya

"okayy... datanglah"

"kita dah kat luar ni.."

"ok² jap²..."

Sampai² jek minah ni bawak menda kat tangan sambil duk sengih². Chehhhh!! Kelentong aku idop² nighh! Jaga nko Ain... Nanti aku anta selori makanan kat umah nko. Akekekekeke!


Lawa tak kapkek ni?? Lawa tak?? Lawa tak?? Lawa kan kan kan... Ni la dak Ain tu bawak kat tangan dia. Uihhh! Bagik kapkek lep² lagik... I lep uu laaa! Hikhikhik! Korank kalo nak, takleh la nak share² sebab dia bagik 3 bijik jek. Jadik secara tamak aku makan ler sensorang tiga² bijik tu suma. Wakakakakaka! Sedappp tauu!! *wahhh.. puji lebeh ni, kot sok² dapat lagik. Hahaha



Elok jek dia packing kapkek ni macam aku ler yang order. Hehehe! Korank² kalo nak order kapkek ngan Ain comel ni cakap jek kat aku. Kang aku pas kat dia. Hehehe! Rajin no nko deco² ni Ain. Kalo aku takat tabur gula² kalerpul jek kat atas tu. Habis cita. Akekekkee... siut jek aku. Pemalaihh! Terima kasih daun keladi... kalo ada anta la lagik. *muka tak malu... nyuruk blakang Teddy


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:58 PM
5 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter