ღ Memories to Remember ღ: Restoran ZZ

Thursday, January 28, 2010

Restoran ZZ

Dinner kat luar hari Semalam-semalam *dua hari malam lepas la... Dah slamat jadik baja pon. Muehehehehe! Kitaorang dinner kat Restoran ZZ kat Jalan Petrie kawasan Mahmoodiah kalo tak silap aku. Alaaa dekat anjung Warisan tu. Aku dah lama tak gi restoran ni. Ada la dekat setahun.


Aku panggey restoran ni restoran duduk bersila sebab ada beberapa tempat duduk bersila disediakan kat sini. Restoran yang kat anjung warisan tu plak, aku panggey restoran atas pokok sebab leh makan ngan beruk² kat atas pokok. Kahkahkah!


King aku order Mee goreng mamak. Nampak cam tak sedap jek kan... Aku rasa mamak masak mee ni lagik sedap tapi apa leh wat. Dah 7 tahun mamak kena banned lam hidup aiii! Huehuehue! Wooo! Korank jan ajak aku makan kedai mamak yer... Paling² aku order air tin sajok.


Ni aku punyaaaa! Mee rebus tulang... Siap ada straw lagik wat sedut sum sum... Sedap woo! Walaupon aku penah pegi sebelum ni tapi tak penah order Mee Rebus Tulang ni. Masa tu lom sampai seru lagik kot aku nak terai menu pemes dorang ni. Huehuehue! Tak sangka wat aku teringat² sampai ari ni *chewahhh!


Air laicikong dan air barli bagus tuk kesihatan... Hihi!


Nahhh!! Ambik tulang ni sorang satu. Gi main jejauh.....

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:11 AM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter