ღ Memories to Remember ღ: Parcel

Saturday, January 9, 2010

Parcel

Ehem²! Fuhh! Fuhh!! Tiup habuk jap.. Baru 2 hari tak update dah banyak taik idong korank bersepah kat umah aku ni. Eiiii!

2 hari ni memang tadak entry la selain sibuk wat cop jempol, aku lak tetiba demam dan sakit paler yang amat. Macam migrain rasanya walapon aku tadak migrain... Bukan sal banyak sangat permintaan cop jempol yer tapi aku TERoverdose ubat doktor. Huhuhuhu!


Ni gambar 2 hari lepas, parcel aku dari orang jauh dah sampai. Hamba Allah yang duk nunnnn jauh kat Dubai yang tengah coti² kat mesia. Sapa lagik kalo bukan Kak Ayu a.k.a Aymy yang dah selim melim tuuuu!! Ihiks!


Ada ker patut posmen tu men baling jek parcel ni??? Habis basah kotor... Eiii! Masa posmen datang ni, aku dah tak sedar posmen ngah bagik salam ker lonceng. Sedar² jek bila bunyi orang baling benda kat umah. Masa ni aku ngah giler² sakit paler... Dah tak sedar apa dah....


Tadaaaaa!! Tak habis ngan shawls! Lam lemari tu dah belambak shawls tak khatam pakai lagik. Hahaha! Not for sale yer! Ni aku bukan kim mulut jek... Kim duit skali. Jauhhh no aku beli shawls sampai ke Dubai sana. Bau pak arab masih lekat lagik nighhh!! Akekekekkekekee! Terima kasih Kak Aymy...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:36 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter