ღ Memories to Remember ღ: Sweet 15

Friday, December 25, 2009

Sweet 15


Happy Birthday Mak! Happy Birthday yang ke 15 tahun.... Oppsss! 51 tahun! Kehkehkeh! Semalam sebenonya besday MIL aku. Kitaorang tak kasik apa kecuali kek Blackforest Secret Recipe. Hehehehehehe!

Mak aku siap tanya kitaorang tu "Takda hadiah ker untuk mak?". Mak aku ingat kitaorang lupa la tu *aku memang lupa pon hehehehehehehe!

Kitaorang wat bodo jer... Aku ngan king dah beli kek petang tu. Aku dah siap² wat suprise dari dapo. Terjujut mak aku nampak kek beso! Kahkahkah!

Doa kami semoga mak panjang umo, murah rezki, naik gaji lagi *kahkahkah, jangan tensen² sal keja, senyum sokmo, makin kurus.... aminnnn! Muehehehehehehe!

Korank nak sepoton meh la mai umah aku. Aku jek tolon makan tuk korank, korank makan roti kering jek. Kahkahkah!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:51 AM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter