ღ Memories to Remember ღ: Roti Marble Coklat

Tuesday, December 15, 2009

Roti Marble Coklat


Kak Rossssssss!!! Aci tak kalo Jiya beli jek Roti Marble Coklat niehh??? Kikikikikiki! Terasa ari ni nak makan roti. Dah lama tak simpan stok roti lam bilik. Kot² time kebulur, senang jek aku nak melantak (spesis pemalas nak masak). Jadik, tadik gi Season carik roti bun kacang tapi dah habis.. Huuuu! Terpaksa la carik roti lain... Mata aku terpandang roti kak ros... ewahhh!! Roti kak ros tuu... Kihkihkih! Jadik aku rembat ja la roti marble coklat ni. Aku memang tingin nak makan koleksi resipi roti kak ros tapi tak yakin la bab mengadun roti ni. Sejak roti aku hari tu keras cam batu, terus dah malas nak wat. Bukan takat baling anjen jek leh mati, baling orang pon leh Innalillah. Tunggu la orang nak kasik BM. Kalo orang nak kasik BMW lagik bagus! Wakakakakakaka! Oppss!! Lupa nak bitau rega roti ni... Rega cuma RM2.50 jek! Murah ker???

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:07 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter