ღ Memories to Remember ღ: Berita Baik yerkk...

Tuesday, November 3, 2009

Berita Baik yerkk...

Aku kopipes yerk berita baik itu... Takut korank termiss baca komen entry Carrot Apple Cake
Tawkey1 said...

sesungguhnya bagi yang hanya dapat melihat, dengan rasminya nak inform kek tu memang sedap! tak manis sangat, moist dan peroi dalam mulut..yum2 ..bagi sapa2 yang datang kedai HHW, mention 'blog ni' akan diberi diskaun jugak.. (selain jiya & king, kini merangkap DPH = Distinguish Patrons of Huizu Hot Wok)
Kembang lobang idong aku kejab, kek carrot apple aku wat kena puji. Kikikiki! Tapi tu bukan berita baik... Tu berita sangat baik. Hahaha! Berita baik tu....

Sekali lagik aku ulang,

bagi sapa2 yang datang kedai HHW singkatan Huizu Hot Wok yer, mention 'blog ni' akan diberi diskaun jugak..

Wahhh! Berita gumbira ni. Korank² jangan lupa sebot nama blog aku. Sebot betui² tauuu!! Kalo cashier situ wat bodo jek korank tunjuk gambar otomen. Akekekekkekeke!

1st time aku gi restoran tu tersangatlah suka sebab dapat makan MEE BASAH/cantonese fried noodles peberet aku. Selain kat blog aku tertulis nama Huizu Hot Wok. Aku rekomen gak kat dak² forum yang carik restoran chinese halal. Ni salah sorang user forum yang respon...
Qax said

HUIZU HOT WOK tuh memang sedap... recommended la... aku makan yong chow fried rice ngan apa ntah lagi satu.... campur ngan sup sayur die nice taste...

tapi mmg pure chinese style la tak pedas... jgn mintak sambal belacan pulak... quite nice la.. a bit similar macam lapan kati kat kulai klao compare menu die...

lain menu die ada sotong.. udang.. ayam, rusa (venison).. daging... bulan pose kompom aku nak buka at least sekali kat sane..

Qax said

baru g aritu.... ingat nak g lagi pose neh... byk giler siot nasi goreng die... gagah nak abiskan... tuh yg best tuh kalo bukak pose... cover trus moreh...

Belip or not korank kena ngetest. Aku ni dengan Huizu Hot Wok dekat jek. Kentut pon dengar (Uihhhh! Kuat betol bunyi kentot tuuu... kikikiki). Korank kalo nak makan roti kering datang jek kat umah aku. Muehehehehe!

Gambar credit to Huizu Hot Wok

Gambar credit to Huizu Hot Wok

Jangan lupa ambik berkat lampu panjang tu. Akekekekekekke!

Blog Huizu Hot Wok. Anda dipaksa klik sekarang. Kalo idak aku rotan!!! Kehkehkeh!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:11 PM
9 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter