ღ Memories to Remember ღ: Menu Sama....

Wednesday, October 28, 2009

Menu Sama....

Nahhh muntahhh tengok gambar menu peberet aku kat Huizu Hot Wok lagik. Sapa nak muntah sila bawak baldi memasing yerk. Nak muntah ijo ka, merah ka, biru ka... Pilih ja kaler peberet korank. Hihi!


Juice Dragon Fruit. Mintak tanak ais... Dapat ada ais plak. Takpa² anda dimaafkan. Huhuhu!


Holick tarik


King punya


Aku punyaaaa


Taukey punyaaaa... Akekekekekke


Ketam nipah ni peberet aku gak tapi masak kari tanpa santan kuah pekat kaw kaw punyaa! Hihi! Amacam taukey?? Nak join makan ketam 6 kilo kat Sabah???


Alhamdulillahhhhh... Kenyang makcik. Alalalala... membazir tau tak makan fish cake tu. Aku pon tatau mana datang fish cake tu. Kekadang ada, kekadang tadak. Kekadang tadak, kekadang ada. Camna tu??? Leh jawab Chepp?? Akekekekkekeke....


Yeahhhhhhhhhhhhh!! Cheppp kita ngah basuh keta. Opppssssss!! Dia kata siram jaaaa! Alaaa chep ni malu² nak ambik gambar siap lari sana sini nko ala² hindustan mari. Elehhhh!! Semalam nko kutuk aku. Hari ni ambik nko! Sapa nak tengok ke'macho'an chef Huizu Hot Wok ni klik sini. Dia yang kat depan tu hahhhh!! Wakakakakakkaa! Larikkkkkkkk!!

Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:13 PM
11 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter