ღ Memories to Remember ღ: Editing Collections

Thursday, October 8, 2009

Editing Collections

Hari ni tadak story yerk! Mata letih gilos ni... Nyaris tak tumbang kat umah orang semalam. Huhuhu! Cuci mata tengok gambar dulu yerk. Ni semua gambar lama yang aku edit. Sebelum ni aku rajin la sket edit gambar² yang aku ambik. Yela... Terlebeh masa kan kan kan... Layan...


Gambar kat kampung, ambik dari bilik aku...


Sempat aku gambar bunga pokok ni depan umah sebelum kena tebang tuan umah depan. Tulisan cina tu hiasan semata², tatau apa pon maksud. Hehehe!


Gajah kat Lok kawi Sabah. Alolololo.. comelnya.. Akekeke!



Tiang lampu depan umah aku. Sapa nak gi umah aku carik tiang lampu.. Akekekekekeke!


Kat Pantai Sabandar blakang umah nenek aku jek...



Pantai Sabandar, pantai ni clear jek tadak orang, yang ada cuma lembu jek. Hahahaha!





Hepi deepavali... Opss!! Tak lama lagik kan. Hiks!





Meja solek bersepahhhh...


Lemari kasut



Dah 4 tahun usia henset aku ni.... Lom ada mood nak tukar henset.

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:34 AM
9 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter