ღ Memories to Remember ღ: Tetikus Bukan Tikus

Sunday, September 6, 2009

Tetikus Bukan Tikus


Hari ni aku wat dessert Agar² laici ala² taufufa resipi dhanea. Dessert paling peberet dalam umah ni. Cuma aku tak letak gula langsung dalam resipi ni sebab air laici tu dah manis. Jadik rasa manis² buah ajek... Tak terlalu manis dan tak terlalu tawar. Makin lama disimpan lam peti sejuk makin sedap sebab rasa laici dah serap lam agar². Agar² laici ni ntah brapa kali aku entrykan. Dah nama peberet kan... Hehehehe! Lepas wat dessert tadik, aku ikut king aku gi Plaza Landmark. Sambil² tengok king aku carik barang komputer, sempat gak aku capai mouse. Mouse tuk komputer tau! Bukan mouse natang kecit idop tu..


Mouse pon nak tunjuk kah. Hehe! Blasah jer lah... Mouse ni comel ler sesangat! Aku jatuh chenta ngan mouse cinonet ni masa kat Sabah. Kak Long aku belikan mouse notbuk dia untuk dak kecit. Dak kici tu slalu men game kat notbuk Kak Long aku. Bleh² jer tangan yang kecit tu ngam² beso ngan mouse tu. Mana aku tak geram! Mesti nak satu! Hahahaha!


Kebetulan jumpa mouse sebijik cam Kak Long aku guna tu kat Landmark. Apalagik... Rembat lah satu! Kaler macam biasalah... Kaler peberet gitu. Hiks!


Tangan aku yang beso ka atau mouse ni yang kecit?? Akekekeke! Serius kecit sangat! Hanya sesuai untuk tangan dak kecit umo 3 tahun ke bawah. Sapa umo 3 tahun kebawah leh la beli mouse ni. Jangan ada makcik² pakcik² ngaku umo 3 tahun plak kat sini. Hehe!


Mana satu saiz pilihan anda... Cam iklan plak. Hehehehehehe! Mouse Logitech rimau aku tu cam nak sakit jek sebab slalu sangat jatuh terhempas. Bukan sakit luar tapi sakit dalam. Hehe! Tau jer la aku kalo bawak mouse ke hulu hilir. Sok² Innalillah la tu...



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:00 PM
5 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter