ღ Memories to Remember ღ: Order ku dah sampai

Thursday, September 3, 2009

Order ku dah sampai

Hari ni aku memang tunggu posmen datang umah aku. Masa aku sibuk wat dessert kat dapo. Datang posmen tettt tettt depan umah. Kompem barang aku. Hiks!


Dijamin sampai esok! Sampul pos ekpress ni beso dari barang yang aku order. Ni sampul yang rega RM4 tu.


Tadaaaaaaaaaaaa!! Ni la barang yang aku order dari website Butik Sunlay, brooch ladybird. Cute kannnnn!! Aku ambik kaler putih, merah dan hitam (kaler kelin wajib ada... Hikhikhik!). Nak ambik kaler pink dah habis kena rembat! Uhuks! Bila king nampak, aku terus cakap nak order lagik kaler lain sebab nak kasik MIL plak.


Pastu datang plak van pos laju. Hahhh!! Order aku lagik satu dah sampai... Ihiks!


Pil Haruan Omega 3 botol skali aku rembat. 2 botol tuk aku dan sebotol tuk FIL sebab gastrik.


Resit sure ada lah tapi tang duit baki tu yang terkejut skit. Hehehehe! Baki RM2.50... Aku rasa aku bank in jumlah yang betul seperti taukey farmasi tu bitau lam SMS. Agaknya taukey tu tersilap kira kut. Hehehehe! Bagus gak taukey ni... Tadaklah baki tu kira burn bagik sesetengah taukey jualan online ni kan.

Mesti korank nak tengok aku wat dessert apa hari ni kan. Hihihi! Kalo larat kang malam ler aku citer yerk. Kalo aku tumbang awal malam ni... Esok ler jawabnya...




what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:22 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter