ღ Memories to Remember ღ: Lagik order sampai... Hiks!

Friday, September 4, 2009

Lagik order sampai... Hiks!


Order aku sampai lagik hari ni. Hari tu cik Ika taukey shawls Radiusite Enterprise google site dia pastu terjumpa aku promote website dia kat sini. Pastu cik Ika tinggalkan msg kat cbox aku;

ika@radiusite: hi dear! google punya google jumpa blog ni..pastu nampak u promote blog i..:D thanks sgt2..bleh tuntut shawl free satu yg harga dia below rm13! tq
Aku tatau brapa kali aku baca msg cik ika tu. Hikhikhik! Yela, tetiba ada orang nak kasik shawl free. Pastu aku tanyalah taukey shawls tu betul ker msg yang dia tinggalkan tu. Dia kata betul! Wahhh!! Rezeki raya ni... kebetulan aku ngah carik tudung/shawl kaler biru sama ngan baju raya aku. Hiks!



Tadaaaaaaaaaaa... Yang kaler biru tu shawl free yang coklat tu plak aku order. Kebetulan aku berminat kaler coklat tu jugak, aku order skalik. Skalik jalan la kan... Mekaseh yerk cik Ika. Banyak shawls lawa² kat site dia dan kebanyakkan cepat habis stok! Kalo korank nak beli, lekas² rembat! Aku kalo ikutkan banyak yang berkenan tapi aku dah banyak borong shawls kat angsana hari tu. Kang aku borong lagik, geleng paler king aku kang! Hehehe! Borong biar sikit²! Kihkihkih! Cara pemakaian shawls pon cik Ika dah sediakan. Aku lebih suka pakai shawl macam tudung biasa/bawal. Shawls dah makin popular sekarang yerk! Adakah ini pengaruh YUNA?


Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:36 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter