ღ Memories to Remember ღ: Cat Rumah

Thursday, September 17, 2009

Cat Rumah


Ni lah dia hasil mengecat king, abang Bob dan ayah. Ni dinding bahagian ruang tamu satu. Dinding umah dah macam wallapaper kan? Jadik jimat nak pakai wallpaper. Kikiki! Kusi sofa jek tak sheshuaiii... Kesian kusi mak aku tu. Dah pudar ler sangat! Ada yang nak sponsor kusi?? Kahkahkah!


Gambar ni king aku ngah mengecat kat dinding ruang tamu dua. Sebenarnya dah siap mengecat dah pon. Ni gambar 2-3 hari lepas. Kat dinding yang ada frame tu siap ada butterfly lagik. Jadiklah rumah ku tadika ku. Kahkahkah! Ni suma idea ayah king aku lah...

Gambar kat luar jek aku lom ambik. Kaler umah cantik tapi aku tak minat design kat luar umah aku tu. Ala zigzagnyer design.... Tapi apa leh wat. Mungkin masa memula nak mengecat umah tak terpikir nak lukis apa. Jadik zigzag ler yang kuar. Hehehe!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:06 AM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter