ღ Memories to Remember ღ: Bamboo Fun

Tuesday, September 15, 2009

Bamboo Fun

Terima kasih wat member² dan akak²ku yang wish besday aku semalam. Besday sambut bulan posa ni tak dapat nak mentekedarah kat luar siang hari. Kihkihkih! Semalam king ajak gi cari hadiah. Tak suprise betul kan?? Hehe! King dah cakap tahun ni tak dapat nak suprise sebab sibuk. Yela... memang sibuk! Sibuk mengecat umah.... Semangat king ngan ayahnya beraya dengan cat umah baru. Kehkehkeh!

King suh aku pilih nak hadiah apa. Aku lagik mengong nak hadiah apa. Macam suma dah ada cuma DSLR jek tarak tapi takkan aku nak DSLR kot. Kanggg makan meggi jek raya ni! Hahaha!

Memula gi kedai emas SKII.. Ni dah macam mami jarum plak nak beli barang kemas ni. Tak sesuai tau jadik mami jarum. Hikhikhik!

Pastu gi tengok henpon.. Henpon aku pon masih ok walaupon dah berzaman tak tukar. Aku lom ada mood nak tukar henpon.

Pastu gi kedai jam.. Tahun lepas baru dapat jam. Kang beli jam tetiap tahun leh jadik koleksi jam plak! Hehe!

Pastu gi kedai alat dapo. King suggest BM tapi aku tanak... Hahahaha! Rugi kan?? Lom sampai seru nak wat roti sendirik lagik ni. Mungkin tahun depan... Hehehe!

Last² dapat menda alah ni...

Gambar dari pakcik google


Wacom Bamboo Fun.... Huhuhu! Suka gak dapat wacom ni. Kegunaannya adalah melukis dan menulis. Cam kreatif sangat ler nak melukis tu. Tangan tak bedung lagik nihh! Hahaha!

Gambar dari pakcik google

Kaler cuma ada kaler putih jek. Semalam godek² benda alah ni sampai terpejam² mata sebab ngantuk sangat. Nak wat cop jempol kat gambar sendirik boleh guna ni tapi aku lom pikir lagik signature apa aku nak wat. Kepala aku ni pikir kuih raya tak wat lagik ni hahhhh!! Jap lagik nak gi bersilat kat dapo sat... Korang layan jer la gambar testing kat bawah ni hah!


Jangan gelakk wehh!! Hihihi! Lukisan budak tadika ni. Nanti aku suh king aku bedung tangan aku kejab. Hehehehehee! Saja men'testing' benda alah tu. Layannnn...

Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:22 AM
15 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter