ღ Memories to Remember ღ: Agro Bank

Wednesday, September 30, 2009

Agro Bank



Kaunter: dah lama duduk johor?

Aku: aa.. dah 2 tahun

Aku tengok jek akak ni... pandang² jelin² gitu

Kaunter
: kawen ngan org johor ka?

Aku
: a'ah... hehehehe...

Aku tengok lagik akak ni... Macam ku kenal tapi dimana ya?? Hehehe!

Aku: akak asal mana?

Kaunter
: orang sabah.. tuaran

Aku
: ooo.. akak yang keja kat bank pertanian tuaran tu kan. Patut la macam penah nampak akak

Kaunter
: a'ah...

Akak tu senyum

Aku
: saya tengok² jugak akak tadik macam penah nampak jek akak ni. kihkihkih.. dah lama akak kat sini?

Kaunter
: dahh..errmmm....dah 2 tahun. Aaa.. yela dah 2 tahun...

Aku
: ooo... akak duk mana?

Kaunter
: ulu tiram...

Aku
: ooo

Kaunter
: kamu?

Aku
: saya?? mutiara rini

Kaunter
: jauh dari sini la?

King
: skudai.. <--- nyampuk

Kaunter
: ooo....

bla bla bla...

wahhh tak sangka Johor ni kecit jek <--- ayat stended. akekekke...

Tak sangka plak jumpa orang kampung ni. Ahaks!

Aku tadak la kenal sangat cuma masa aku anak dara dulu... chheaaahhh anak dara u! akekekek.. aku slalu kuar masuk bank. Masa tu memang tak apply kad atm. Tu yang slalu gak nampak akak ni. Cuma dah 2 tahun kan tak jumpa... bual pon tak penah oke. Just bagi duit kuar duit tenkiu babai... akekekke!

Pasni memang tak jumpa lagik la kot akak tu sebab tadik last nak kuarkan duit kasik habis. Ingatkan nak tutup akaun bank Agro tu tapi takleh la pulak! Nak kena gi cawangan masa register akaun. Mana lagik... Tuaranlahhh! Aiyooo jauhh wooo...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:14 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter