ღ Memories to Remember ღ: Advance Besday Present

Saturday, September 26, 2009

Advance Besday Present

Hari ni plan gi carik seluar slack kat Jusco. Lama sangat dah king aku suh beli suar slack ni tapi lom ada yang berkenan. Asik pakai suar jeans jek manjang. Hiks! Hari tu dah borong satu kat Jusco Taman U. Jadik hari ni borong lagik satu kat Jusco Taman Bukit Indah. Ni kes saiz tadak, tu yang merantau jauh sket!

Lepas gi beli suar slack, ajak king gi Sutera Mall plak sebab daku teringin nak makan Ice Kimo Daily Fresh. Melangar pantang makan ais walaupon dah habis pantang. Hehehe! Pas tu sempat lagik singgah butik Levi's nak belikan suar jeans king sempena besday akan datang.


Tadaaaaaaaaaaa.... gambar king dengan Levi's. Kakakakaka! Sepanjang aku kenal king, aku tak penah nampak king aku ni pakai suar jeans. Jadik sempena advance besday yang LAMA lagik tu (hujung tahun... Hehehe!). Aku belikan dululah selagi duit raya aku masih lom habis ni. Penat tauuu kumpul duit raya dari rumah ke rumah. Hahahahaha! Ada ker orang nak bagik aku duit raya??? Hiks!! Akhir kata HAPPY BESDAY to MY FATHER IN LAW 26 September. Hadiah mintak kat bini sendirik la yerk. Kahkahkahkah! Kejamnyer menantu...

Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:03 PM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter