ღ Memories to Remember ღ: Turun Padang

Wednesday, August 19, 2009

Turun Padang

Hari ni MIL aku tak brapa sehat. Jadik aku turun padang masak apa yang boleh la. Masak apa yang aku leh makan sebab masih berpantang gitu kan. Kihkihkih! Dah lama beno dah aku tak bersilat kat dapo ni. Muehehehehe!


Disebabkan mak aku tak brapa sehat. Aku masakkan bubur tuk satu umah. Orang lain yang tak sakit pon kena makan bubur. Hekhekhek! Ni bubur simple jer... campak daging, sayo dan ikan bilis hancur. Suma lauk dalam tu, jadik takyah masak lauk. Muahahaha! Nampak sangat masih malas bermalasan kan.


Disebabkan aku dah lama tak masak menu western dan jarang atau mungkin korank tak penah nampak pon aku masak spaghetti kan kan kan. Hiks! Spaghetti lam lemari stok makanan kat dapo tu dah bertahun tak disentuh. Huiiii... Korank bayangkan camna rupa spaghetti tu. Wakakakaka! Dan.... spaghetti tu suma masuk lam tong sampah lah sebab dah tak macam rupa spaghetti dah. Kehkehkeh! Kebetulan king nak kuar, aku kimlah spaghetti dan bahan² yang lain. Maka terhasilah Spaghetti Sundal Bolong. Akekekekekekke... Bolehlah ek rupa Spaghetti Bolognese aku ni. King aku makan sampai bertambah² nko... Sedaplah tu kan... Kihkihkih!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 2:06 PM
9 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter