ღ Memories to Remember ღ: Setahun Sudaaaaahhh....

Tuesday, August 4, 2009

Setahun Sudaaaaahhh....



Diam tak diam, dah setahun aku mengoblogkan diri. Ni la blog aku takat ni paling lama. Sebelum ni suma cam hampeh jer. Huhuhu! Ntahlah... mungkin jugak aku lebih senang bergaul dengan akak²ku dan member² yang majoriti dah kawen gitu. Sampai aku pon tak sangka bleh TERpregnant. Erkkk!! TerrrrRRR?? Kiihkihkih! Memang tak sangka weh aku leh pregnant. Terjangkit virus² MAKYUNG kat blog ni. Hehehe! Alhamdulillah... Aku tau aku ni normal bukan alien. Ekekekeke!

Dah seminggu aku berpantang. Esok aku ada appointment doktor kat meternity specialist. Sejak 2 hari ni kepala aku mula cinoneng balik dan rasa muntah bila makan. Sejak mula pantang oke jer selera aku sampai MIL aku tegur pipi aku dah tembam balik. Heks! Agaknya aku terlebih dos ubat kot. Uhuk!

Buat sementara ni, aku update blog mungkin jarang² or kadang² (ala citer Pak belalang... Hehe) dan tadak gambar. Malas betul nak pegang kamera sejak akhir² ni. Yela, apa jugak aku nak gambar kan. Takkan aku nak gambar muka aku diparam dipilis bagai. Muahahaha! Bila aku baca entry panjang lebar aku sebelum ni. Berjuling² mata aku membaca dengan ayat yang lintang pukang tu. Bahasa Melayu dapat B. Ekekekeke! Maunya ayat jadik lintang pukang bila taip entry panjang²... Pasni aku nak wat entry pendek² jek. Leh gitu?? Hehe!

Akhir kata... chewahhh! Hepi birthday to my blog... Semoga blog ni diharap berpanjangan.

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:19 PM
10 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter