ღ Memories to Remember ღ: Pil Haruan Omega

Monday, August 10, 2009

Pil Haruan Omega

4 hari lepas aku tak brapa sehat. 3 hari terbaring jer sebab takleh bangun, apalagi nak duduk. Sakit giler sekitar perot aku ni. Bila nak gi kencing rasa ngilu ya amat. Rupanya aku kencing kotor. Huhuhu! Jadik doktor bagik aku ubat buang pasir, tahan sakit dan antibiotik. Alhamdulillah sekarang dah oke skit...

3 hari ni jugak, king aku pulak demam! Adeh deh deh... Ni kira orang sakit jaga orang sakit. Kihkihkih! Sian king... moga cepat sembuh yer... Amin!

Jumaat lepas aku order Pil Haruan Omega ni. Nak carik kat sini susah skit la kot. Malas nak susahkan king aku mencarik, aku order jer secara online. Wahhhh!! Segala²nya online ajer... Kehkehkeh! Rega RM25 tidak termasuk kos penghantaran. Kedainya nun jauh kat kedah sana. Huhuhu! Taukeynya baru pos semalam (disebabkan jumaat dan sabtu Kedah cuti), jadik pagi tadik dah sampai.



Aku terai sebotol jer dulu. Keberkesanan tatau la kan. Hihihi! Orang kata ikan haruan ni hanyir. MIL aku ada cakap air ikan haruan yang dikomersialkan tu lagik takleh telan. Jadik senang ambik yang tablet jer la.



Dalamnya ada 50 biji. Cara makan 2 biji sekali selepas makan malam. Macam skit kan? Nak banyak, beli la berbotol². Banyak songel! Hihihi! Ubat ni ada cop HALAL rasmi. Jadik tak ragu² nak makan. Kalo ada yang berkenan leh beli secara online kat KedaiHerba ni. Nak tau maklumat lanjut sal pil haruan omega ni leh baca kat SINI atau kat SINI. Ni iklan tidak berbayar... Kihkihkih!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 12:36 PM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter